Retourneren

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel binnen 14 dagen retour te melden en versturen. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. 

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt. Het retourneren van het product is voor eigen rekening en op eigen risico van de klant

Hoe te retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar info@luginowonenencadeaus.nl. om door te geven dat je zending (of een deel ervan) retour komt.

Per mail ontvang je dan een verzendlabel van Post.nl dit label kun je uitprinten en op het pakket plakken, het bedrag betaal je bij het inleveren van jouw pakket. 

Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een Post.nl punt. Graag het verzendbewijs goed bewaren, dit is het bewijs dat je het pakket hebt teruggestuurd en zo kunnen we het pakket altijd traceren.

Het artikel dient binnen 14 dagen ongebruikt en in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd. Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door Lugino wonen & cadeaus. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet behandeling nemen.

Het is niet mogelijk om een product onder rembours terug te sturen.